Jobb- och utbildningsmässan 2024 - intresseanmälan

LÄS MER

Här kan företag, organisationer samt utbildningsanordnare anmäla sig till jobb- och utbildningsmässan 2024 på Ådalsskolan.

Jobb- och utbildningsmässan arrangeras på Ådalsskolan som en del av Entreprenörskapsveckan. Mässan vänder sig till besökande gymnasieelever och arbetssökande. Syftet med mässan är att skapa förutsättningar för elever och arbetssökande att vidareutveckla sina entreprenöriella förmågor, få information om yrken och utbildningar, söka arbete och sommarjobb. Syftet är också att presentera företagen i Kramfors kommun samt att bidra till företagens kompetensförsörjning.

Datum och tid för mässan

Onsdag 13 mars 2024, klockan 07.00–13.00 (öppet för besökande 08.30–12.00).

Anmälan

Senast 21 februari 2024. Det kostar inget att delta. Vi bjuder utställare på lunch.

Utställningslokalerna

Den som ställer ut får en plats i skolans långa korridor. En karta kommer att tas fram till besökare som visar var samtliga utställare finns. I lokalerna finns trådlös internetuppkoppling, wi-fi. Dessvärre kan vi inte garantera anslutning av el till alla utställare. Ta med egen förlängningssladd om ni behöver en.

Arrangörer

Ådalsskolan, Näringslivsenheten, HR-enheten och Arbetsförmedlingen.

Fråga om inloggning

Om du väljer att logga med e-legitimation så blir ditt namn och adressuppgift förifyllt. Informationen hämtas från Skatteverket.

Du har åtkomst till ditt ärende via Mina sidor tills dess att ärendet gallras från e-tjänsteportalen.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa