Autogiroanmälan

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Autogiro

Ett enkelt sätt att betala kommunens fakturor är via autogiro. Vi erbjuder dig att helt utan kostnad ansluta dig till autogiro. Via autogiro dras fakturabeloppet automatiskt efter avisering och på en bestämd dag från ditt bankkonto.

Din räkning kommer att skickas hem till dig som vanligt. Av räkningen framgår att den kommer att betalas via autogiro. Stämmer uppgifterna på räkningen behöver du inte göra mer än att se till att det finns pengar på ditt konto på förfallodagen.

Du kan betala alla fakturor från Kramfors kommun via autogiro eller välja ut specifikt område. Till exempel barnomsorg, äldreomsorg, vatten och renhållning eller kulturskolans avgifter.

Att ansluta sig till autogiro är kostnadsfritt men du måste lämna ett medgivande om att pengar tas ut från ditt bankkonto för betalning av dina räkningar från Kramfors kommun. Din bank eller betalningsinstitut skall efter din anmälan godkänna att kontot kan användas för autogiro.

Så här anmäler du dig

Ditt medgivande lämnar du genom att använda denna e-tjänst. Om du inte kan använda e-tjänsten finns ansökningsblankett att hämta genom att klicka på knappen "Hämta blanketter". Observera att det finns en separat blankett för autogiro som rör vatten och renhållningsfakturor.

Avsluta autogiro

För att avsluta ditt autogiro tar du kontakt med kommunens kontaktperson vars kontaktuppgifter du hittar längre ner på denna sida. Du kan även göra anmälan via din bank. 

E-faktura

Om du inte vill ha din autogirofaktura i brevlådan kan du ansöka om e-faktura i din internetbank.

Mer information och frågor

Du kan läsa mer om autogiro och e-faktura på vår webbplats kramfors.se.

Har du frågor så tag gärna kontakt med vår handläggare. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på denna sida.

Kontakt

Catharina Nyberg
catharina.nyberg@kramfors.se
0612-801 47

Personuppgiftsansvarig

Kommunstyrelsen
kommun@kramfors.se

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa