Skyltar till din fastighet - beställning

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du beställa skyltar, stolprör och fundament för att skylta vägen till din fastighet eller göra en gemensam beställning tillsammans med dina grannar för ett helt område. 

Som fastighetsägare ansvarar du för att adressen till din fastighet är väl synlig och skyltad så att det blir enkelt att hitta för exempelvis räddningsfordon, hemtjänst, taxi och andra. Kostnaden för skyltning ansvarar du också för.

Skyltarna, som är av aluminium med dubbelsidig reflex, svart text, enhetligt standard och av hög kvalitet, kan du köpa via Kramfors kommun, centralförrådet. Beställ via e-tjänsten eller ladda ner den portofria beställningsblanketten som finns till höger på denna sida.

Tänk på att

  • visnings- och nummerskylten placeras vid infarten alternativt vägkorsningen som ligger i anslutning till fastigheten
  • husskylten placeras väl synlig på fasaden
  • placera stolpen 0,5 – 1 meter utanför vägområdet så att den inte försvårar för underhåll av vägen, till exempel snöröjning, dikning eller slåtter.

För att få aktuella prisuppgifter måste du kontakta tekniska avdelningen. Se kontaktuppgifter nedan.

För mer information om placeringen, kontakta Kramfors kommuns centralförråd på telefonnumret nedan. Du kan också kontakta Trafikverket eller din vägförening. Naturligtvis kan du även beställa skyltar av annan leverantör.

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa